Високи кецове

 

Размери на стелките:                                

                   36-ти номер: 23.0 см.                                

                   37-ми номер: 24.0 см.                         

                   38-ми номер: 24.8 см.                            

                   39-ти номер: 25.1 см.                             

                   40-ти номер: 25.6 см.                               

                   41-ви номер: 26.2 см.   

 

Код 1016 – „Constantine“ – 

DSC09596 copy DSC09600 copy DSC09603 copy

Код 1015 – „Harry Potter“ – 

DSC09523 copy DSC09525 copy DSC09530 copy

Код 1014 – „Darth Vader“ – 

DSC09512 copy DSC09514 copy DSC09518 copy

Код 1013 – „League of Legends“ – 

DSC09475 copy DSC09482 copy DSC09487 copy

Код 1012 – „Percy Jackson“ – 

DSC09462 copy DSC09466 copy DSC09468 copy

Код 1011 – „Dr. Who“ –

DSC09311 copy DSC09313 copy DSC09314 copy

Код 1010 – „Minion eye“ – 

DSC09215 copy DSC09216 copy DSC09219 copy

Код 1009 – „Tetris“ –

DSC09234 copy DSC09235 copy DSC09240 copy

Код 1008 – „Metallica“ –

DSC09226 copy DSC09227 copy

 

Код 1007 – „Red Dragon“ –

DSC09245 copy DSC09248 copy DSC09250 copy

 

Код 1006 – „Super Mario“ –

DSC09208 copy DSC09209 copy DSC09211 copy

Код 1001 – „Ну, погоди“ – 

Рисувани обувки Ну, погоди
Рисувани обувки Ну, погоди

DSC09052 copy DSC09053 copy DSC09057 copy

Код 1002 – „Смърт“

Рисувани обувки Смърт
Рисувани обувки Смърт

DSC09067 copy DSC09069 copy DSC09074 copy

Код 1003 – „Балони“

Рисувани обувки - Балони
Рисувани обувки – Балони

DSC09106 copy DSC09114 copy

Код 1004 – „Плаж“
DSC09123 copy DSC09125 copy DSC09128 copy

Код 1005 – „Мечо Пух“ –

Рисувани обувки Мечо Пух
Рисувани обувки Мечо Пух

DSC09175 copy DSC09180 copy DSC09182 copy DSC09183 copy DSC09187 copy DSC09190 copy

Leave a Reply